Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Razón social: REFORMES I PROJECTES BONAIRE S.L.U.  NIF B-02903540

Dirección: C/ Bonaire 27, 08800 – VILANOVA I LA GELTRU – BARCELONA

Teléfono: 647553612 Email: info@quindos.cat

INSCRIPCIÓ REGISTRAL.

Inscrita en el Registro Mercantil de Barcelona, en el Tomo 47565, Folio 74, Hoja nº B55574

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

Donar a conèixer els serveis i informació rellevant de Quindós, donar atenció a les consultes realitzades pels usuaris i facilitar un mitjà de contacte.

El present avís legal (d’ara endavant, l’«Avís Legal») regula l’ús del lloc web: www.quindos.cat/

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre REFORMES I PROJECTES BONAIRE S.L.U. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb REFORMES I PROJECTES BONAIRE S.L.U. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de REFORMES I PROJECTES BONAIRE S.L.U. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de REFORMES I PROJECTES BONAIRE S.L.U..

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

REFORMES I PROJECTES BONAIRE S.L.U. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a uns certs usuaris.

REFORMES I PROJECTES BONAIRE S.L.U. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de REFORMES I PROJECTES BONAIRE S.L.U.. La presència de «links» o enllaços en les pàgines web de REFORMES I PROJECTES BONAIRE S.L.U. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.